Diensten

van mackelenbergh electro bv

van mackelenbergh electro bv is expert in projecten op het gebied van utiliteitsbouw, gezondheidszorginstellingen, distributiecentra en kantoren. Zowel in nieuwbouw als bestaand vastgoed helpen we onze opdrachtgevers met het oplossen van de vraagstukken in de volgende gebieden:

Energietechniek en management

Voor uw complete elektrotechnische installatie

van mackelenbergh electro bv ontzorgt u volledig op het het gebied van energietechniek en management. Of het nu gaat om het uitbreiden van een werkplek of het inrichten van uw complete elektrotechnische installatie, wij zijn de juiste partij om mee te werken.

Verlichtingstechniek

Waarbij functionaliteit en sfeer voorop staan

Een goed lichtplan verhoogt de productiviteit van uw team en kan er daarnaast voor zorgen dat een product wel, of juist niet goed onder de aandacht wordt gebracht van potentiële klanten. Er is een groot verschil tussen bijvoorbeeld een lichtplan van een grote supermarktketen en het lichtplan een kantoortuin. Doordat wij over ieder detail uiterst goed nadenken, creëren we een lichtplan dat perfect aansluit op de verlichting die uw organisatie nodig heeft.

Datanetwerken

Omdat snel en betrouwbaar internet belangrijk is

Het internet heeft een prominente plek ingenomen in onze huidige samenleving. Een snel en betrouwbaar datanetwerk zijn onmisbare benodigdheden voor een succesvolle organisatie. Dit is exact de reden waarom wij uitsluitend werken met compleet gecertificeerde data installaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw internetverbinding.

Duurzame technieken

Zodat ook u een duurzame oplossing heeft

van mackelenbergh electro bv levert graag een bijdrage aan een beter milieu, zodat toekomstige generaties ook kunnen genieten van een leven zoals wij dit kennen. Als experts in duurzaamheid kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden, helpen bij het ontwerpen en het realiseren van zowel grote als kleine duurzame projecten. Van de opwekking van stroom middels zonnepanelen, tot elektrisch aansluiten van uw warmtepompen, wij verzorgen het complete pakket.

Inspectie

Om te voldoen aan alle nodige eisen

Omdat veiligheid, zowel voor u als voor onze medewerkers, voorop staat, voldoen wij zoals u kunt verwachten aan alle wettelijke eisen en afspraken binnen de branche die zorgen voor een veilig leef- en werkklimaat. Hierbinnen vallen ook terugkerende inspecties zodat u ten alle tijden voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Omdat veiligheid, zowel voor u als voor onze medewerkers, voorop staat, voldoen wij zoals u kunt verwachten aan alle wettelijke eisen en afspraken binnen de branche die zorgen voor een veilig leef- en werkklimaat. Hierbinnen vallen ook terugkerende inspecties zodat u ten alle tijden voldoet aan alle veiligheidsnormen.

NEN1010 | NEN3140 | Thermografische inspecties | SCOPE 8

Veiligheid

Zowel toegangscontrole als brand- en inbraakmelding

Veel bedrijven willen graag registreren wie er in het pand zijn. Voornamelijk in het geval van calamiteiten is het noodzakelijk om te weten welke personen er aanwezig zijn en welke juist niet. Op het gebied van brand- en inbraakmelding helpen we u met het opstellen van een programma van eisen, een document waarin alle wensen en eisen zijn opgenomen, die alle processen rondom veiligheid zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen. Dit stemmen we niet alleen af op uw wensen, maar natuurlijk ook op de huidige en eventueel toekomstig geldende normen, zodat uw veiligheidsplan ook toekomstbestendig is.

Onderhoud

OMDAT VOORKOMEN BETER IS DAN GENEZEN

Wij verzorgen voor u het jaarlijks onderhoud aan pictogram-, vluchtweg- en noodverlichting. U krijgt van ons een complete rapportage gericht op de noodzakelijke noodverlichting in uw bedrijf. Ook op onderhoudsgebied van toegangscontrole, brandveiligheid en inbraakmelding zijn wij dé uitgelezen partner voor uw organisatie.

Storingen

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar

Doordat we u graag zo kort mogelijk het ongemak van een storing willen laten ondervinden, hebben wij ervoor gekozen om 24 uur per dag, 7 dagen per week een storingsdienst beschikbaar te stellen. Zo kunt u altijd bij ons terecht en kunnen wij zo snel mogelijk een oplossing bieden voor uw probleem.

Alleen bij onderhoudscontract

Tijdens en buiten kantooruren +31(0)73-6210891