Kwaliteitsmanagement

InstallQ

van mackelenbergh electro BV is aangesloten bij InstallQ. Deze overkoepelende organisatie voor gecertificeerde elektrotechnische installatie bedrijven, beheert erkennings- en certificatieregelingen, die de consument zekerheid geven over de kwaliteit van aangeschafte installaties, of afgegeven adviezen. Door de certificering van InstallQ, tonen we aan hoe belangrijk kwaliteit voor ons is, dat is waar we zeker trots op zijn. Vanuit het InstallQ voldoen we aan de BRL6000 certificering, waarbij een drietal deelgebieden belangrijk zijn                                                                                                                                                                                                                               

  1. Elektrotechnische installaties van individuele woningen
  2. tot en met 3x80A Middelgrote elektrotechnische installaties
  3. >3x80A Grote elektrotechnische installaties

 

 

Het BRL6000 certificaat garandeert de kwaliteit van het ontwerp en de aanleg van installaties in onze sector. Het biedt daardoor de zekerheid voor u als klant, dat onze installaties voldoen aan de wettelijke eisen en gestelde veiligheidsvoorwaarden. Daarnaast laat het zien dat deze duurzaam en veilig zijn ontworpen.

Onze toezichthouder is Dekra                                                                                                                                                            

VCA

van mackelenbergh electro is een VCA* gecertificeerd bedrijf. Wij tonen hiermee aan dat we uitsluitend werken met de juiste mensen en beschikken over de beste middelen en procedures om veilig en milieubewust te werken.

Onze toezichthouder is Dekra.

BHV

De veiligheid van onze medewerkers en u als klant hebben wij hoog in het vaandel. Al onze leidinggevende monteurs worden bij ons opgeleid tot bedrijfshulpverlener.

Erkend leerbedrijf

Als echt familiebedrijf hebben meerdere generaties van de van Mackelenbergh familie, een bijdrage mogen leveren aan ons prachtige bedrijf. Wij weten daardoor als geen ander dat de jeugd de toekomst in handen heeft. Van mackelenbergh electro BV is daarom ook met trots een erkend leerbedrijf, waardoor we werkplekken kunnen bieden aan jongeren en zij-instromers. Hierdoor kunnen we in de toekomst ook de markt bedienen met vakbekwame medewerkers.