profiel

organisatie

Van mackelenbergh electro bv is een elektrotechnisch installatiebedrijf met een rijke historie van meer dan 125 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot één van de modernste organisaties in ons vakgebied met een stroom van gedreven medewerkers waarbij de klant centraal staat.

Wij werken dan ook vanuit een kantoorpand dat goed bij ons past. Binnen ons pand hebben we onze visie van de elektrotechniek in de praktijk toegepast. Wij beschikken namelijk over een zeer duurzaam kantoorpand (getoetst door SenterNovem) waarbij het energieverbruik en het comfort als uitgangspunten zijn genomen. Passend in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Omdat bij de “van mackelenbergh cultuur” de mens centraal staat, willen wij dat ook uitstralen met onze organisatie en dit duidelijk laten terug komen in onze huisvesting.

Onze medewerkers zijn op deze manier extra betrokken bij de dagelijkse innovatieve werkwijze die wij als organisatie willen uitstralen. Dit komt nog extra tot uitdrukking in het hechte team van medewerkers. Dit alles met een professionele uitstraling.

Wanneer wij u mogen ontvangen in ons kantoorpand kunt u onze visie zelf direct ervaren.

 

Van mackelenbergh electro b.v. is actief in de volgende vakgebieden van de elektrotechniek.

·         Utiliteitsbouw

·         Gezondheidzorg

·         Duurzame projecten

·         Inspectie

·         Onderhoud

Van mackelenbergh electro bv heeft een storingsdienst die 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar is.

Organisatie
Missie
Organigram
Kwaliteit